Δωδέκατη Νύχτα

Δωδέκατη Νύχτα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

…μια μουσική παράσταση για παιδιά στο Θέατρο Θεμέλιο

Εξαιτίας ενός ναυαγίου, δύο αδέλφια η Βιόλα και ο Σεμπάστιαν, θα αποχωριστούν. Η Βιόλα, προκειμένου να επιβιώσει στην άγνωστη χώρα που την ξεβγάζουν τα κύματα, μεταμφιέζεται σε αγόρι και γίνεται αγγελιαφόρος του δούκα Ορσίνο. Ο δούκας Ορσίνο είναι ερωτευμένος με την αρχόντισα Ολίβια όμως εκείνη δε τον θέλει. Τα πράγματα θα περιπλέξουν ακόμα περισσότερο όταν η Ολίβια θα ερωτευτεί τον αγγελιαφόρο του δούκα χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται για την μεταμφιεσμένη Βιόλα. Σε όλο αυτό το μπλέξιμο έρχονται να προστεθούν μερικοί αστείοι υπηρέτες, ένας σκανταλιάρης γελωτοποιός και ένας κακός φιλόδοξος μπάτλερ. Ένα ευχάριστο, μουσικό θέαμα που θα σας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή, ανέμελη και γοητευτική. Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη Δωδέκατη Νύχτα!

Διασκευή: Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Σκηνοθεσία: Ζωζώ Ζάρπα, Σκηνικά – Κοστούμια: Έντα Δημοπούλου, Χορογραφίες: Νερίνα Ζάρπα, Μουσική: Γιάννης Ιωάννου
Φωτογραφίες: Γιώργος Μαρινάκης & Γεωργία Σιέττου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέφανος Απέργης, Νίκη Βουγιού, Γιάννης Μαριάς, Μαρία Κοκολάκη, Γιώργος Κυριακού, Βίκυ Μιχαλοπούλου, Μαρία Μουζάκη, Κωνσταντίνα Σάννη, Χρήστος Συρμανέζης.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s